здр.колеги, опитвам да монтирам един газов ижекцион БИГАС на моята колица , в процеса на работа ме затрудняват някои моменти и имам нужда от помощ, писах в газовата тема ,но реших и тука да попитам - та въпроса ми е къде под капака излизат кабелите на ламбдата и кой кабел да прекъсна за да го прекарам през газовия комп?
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос за кабела на ламбдата
Collapse
X
-
намерих я буксата,има 3 кабела които идват от ламбдата-червен,бял,черен - сега остава да разбера кой е за сигнала
друг въпрос ми се върти в главата - къде се намира сензора за оборотите на двигатела , щото варианта да взема инфо за оборотите от бобините нещо не ми харесваAlfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
-
Сензора е импулсния датчик на коляновия вал.Намира се на кожуха на маховика.Буксата е близо до буксата на ламбдата, тоест в коша от страната на водача.Там не те съветвам да бъркаш.
По-добре или от бобините или от оборотомера.На бобините е силов сигнала и няма да имаш проблеми.Обърни внимание, че там сигнала е 1 към едно, независимо коя от двете ще избереш!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСензора е импулсния датчик на коляновия вал.Намира се на кожуха на маховика.Буксата е близо до буксата на ламбдата, тоест в коша от страната на водача.Там не те съветвам да бъркаш.
По-добре или от бобините или от оборотомера.На бобините е силов сигнала и няма да имаш проблеми.Обърни внимание, че там сигнала е 1 към едно, независимо коя от двете ще избереш!Alfa GTV 1.8 TS
Alfa 33 1,4 feeling 94г.
Alfa 6 2,5 TD - в спомените само
Comment
Comment